Biksemad med selleri, hasselnødder og persille
Biksemad er en skøn hverdagsret, hvor du kan få brugt en masse rester, og hvor du kan servere det hele i ét fad og spare på opvasken. I denne version er der selleri, hasselnødder og persille.

0-30 min.
(1)
19. juni 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- kartofler
- 500 g
- rødløg
- 1
- olivenolie til stegning
- 2 spsk.
- hakket oksekød
- 500 g
- knoldselleri
- 300 g
- hasselnøddekerner
- 50 g
- salt
- peber
- bredbladet persille
- 1 bundter
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte. Kog dem møre i letsaltet vand.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Steg løget i olie på en pande, til det falder sammen. Tilsæt kød, og steg ved høj varme, til det løsner sig.
Skræl knoldsellerien, og skær den i skiver. Steg selleri og kartofler sammen med kød og løg på panden i 5-6 minutter.
Hak hasselnødderne, og lad dem stege med i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og drys den over retten lige før servering.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Verdens bedste opskrift på biksemad!
Powered by Froala Editor