Biksemad med julens rester

30. december 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Når den sidste pakke under træet er fjernet, gemmer der sig heldigvis stadig gaver i køleskabet. Brug resterne af julemaden fornuftigt, og giv nyt liv til både kød og tilbehør med en god gang biksemad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kød og kartofler i grove, mundrette stykker.
Pil og hak løg. Steg dem i smør ved middel varme på en pande med høje kanter, til de er bløde og møre, men ikke har taget farve.
Læg kød og kartofler på panden. Steg i 5-10 minutter, så kartoflerne har fået lidt stegeskorpe. Vend rundt undervejs.
Rør andesauce og rødkål i, og steg videre i nogle minutter, til retten er sammenhængende og varm. Smag til med salt og peber
Spejl æggene på en varm pande i lidt olie ved høj varme.
Servér retten med ketchup og sennep, og spis ristet rugbrød eller flute til

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar