Biksemad med gnocchi

Lav en klassisk omgang biksemad, men udskift kartoflerne med gnocchi – den lækre italienske kartoffelpasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Kog gnocchi et par minutter i letsaltet vand, til de flyder op til overfladen. Hæld dem i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skær koteletterne i tern, og steg dem i halvdelen af smørret på en pande, til de er gyldne. Krydr med salt og peber. Læg dem til side på en tallerken.
Pil og hak løget. Skrub eller skræl gulerødder, og skær dem i tern. Steg løget let i resten af smørret på en pande.
Tilsæt gulerødder og gnocchi. Lad det stege, til gnocchien tager farve og bliver let gylden.
Smag til med salt, peber og Worcestershiresauce.
Læg biksemaden over i et serveringsfad, og steg spejlæg på panden. Servér med syltede rødbeder og persille.

Tip!

Du kan sagtens bruge en rest kogt gnocchi fra dagen før.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
19. juni 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar