Biksemad med and, æbler og palmekålssalat
20. marts 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Biksemad fungerer med stort set alt slags kød, og har du andebryst i overskud, er det en opgradering af resteklassikeren, der er til at tage at føle på! Servér den med en livlig palmekålssalat og en god sennep.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl eller skrub kartoflerne, og skær dem i tern. Kog dem 5 minutter i saltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem dampe af.
Pil løg, og hak dem groft. Skær æblerne i tern. Brun andekødet i lidt olie, og tag det af varmen.
Steg kartofler, løg og æbler i smør, til det er gyldent. Tilsæt andekød, og varm det godt igennem. Krydr med salt og peber.
Hak palmekålen fint, og vend med olie, eddike, salt og peber.
Anret biksemaden på tallerkener, og top med kålsalaten. Servér med god sennep.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassisk biksemad
Powered by Froala Editor