Belgiske vafler
24. april 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
De belgiske vafler er tykke og luftige og kan serveres både som dessert og til morgenmad eller brunch.
Ingredienser
Udstyr
1 vaffeljern, gerne med plader til belgiske vafler
Sådan gør du
Pisk æg, kærnemælk, hvedemel, sukker, kardemomme, natron og salt sammen i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen.
Opvarm et vaffeljern (gerne til belgiske vafler),og steg ca. 12 vafler af dejen.
Afkøl dem på en rist, og hold dem varme indtil servering.
Servér dem evt. med skyr, friske bær og lidt sigtet flormelis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk