Belgiske vafler

24. april 2023 af .

Foto: Peter Kam

De belgiske vafler er tykke og luftige og kan serveres både som dessert og til morgenmad eller brunch.

Ingredienser

Udstyr

1 vaffeljern, gerne med plader til belgiske vafler

Sådan gør du

Pisk æg, kærnemælk, hvedemel, sukker, kardemomme, natron og salt sammen i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen.
Opvarm et vaffeljern (gerne til belgiske vafler),og steg ca. 12 vafler af dejen.
Afkøl dem på en rist, og hold dem varme indtil servering.
Servér dem evt. med skyr, friske bær og lidt sigtet flormelis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar