Bearnaise-mayo

3. marts 2023 af .

Foto: Skovdal Nordic

En hjemmelavet mayo med lidt estragon smager af bearnaise, og det er slet ikke dårligt. Brug den som dip, i burger eller som en slags sauce til bøffen.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld æggeblommen i en skål.
Pres citronen, og tilsæt saften sammen med æblecidereddike og lidt salt. Pisk til en tyk konsistens.
Tilsæt olie lidt ad gangen, til konsistensen er som mayonnaise.
Hak estragon, og pres hvidløg. Kom det i mayonnaisen, smag til med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar