Bearnaise-mayo
3. marts 2023
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
En hjemmelavet mayo med lidt estragon smager af bearnaise, og det er slet ikke dårligt. Brug den som dip, i burger eller som en slags sauce til bøffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld æggeblommen i en skål.
Pres citronen, og tilsæt saften sammen med æblecidereddike og lidt salt. Pisk til en tyk konsistens.
Tilsæt olie lidt ad gangen, til konsistensen er som mayonnaise.
Hak estragon, og pres hvidløg. Kom det i mayonnaisen, smag til med salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk