Bbq-spyd med kålsalat
3. august 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Den knasende sprøde kålsalat med mandler og feta er skønt tilbehør til grillspyddene.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg træspyddene i en skål med koldt vand. Skær koteletterne i brede strimler, og drys dem med bbq-krydderi, salt og peber. Pensl med olie, og træk strimlerne på spyd.
Grill bbq-spyddene i 2-3 minutter på hver side, til det er gennemstegte. Drys med ekstra bbq-krydderi og salt.
Hak mandlerne groft, og rist dem let gyldne på en tør pande. Drys med salt.
Skyl spidskålen, snit den fint, og vend den med eddike, olie, salt og peber i en skål.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Vend spidskål sammen med forårsløg og tomater. Top med brud af feta, ristede mandler og plukket basilikum.
Servér grillede bbq-spyd med kålsalat og evt. kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk