Bbq-koteletter med coleslaw

7. september 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Bbq-koteletter med coleslaw er en nem og skøn sommerklassiker fra det amerikanske køkken.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget. Skyl og hak chilien fint - kassér evt. kerner og frøstole. Pil hvidløget.
Bring løg, halvdelen af chilien, hvidløg, barbecuekrydderi, øl, ketchup, farin og Worcestershiresauce i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 10 minutter, til saucen er tyk, og løgene er møre. Blend saucen med en stavblender, og smag til.
Skyl kål, salat og forårsløg. Pil rødløget. Snit det hele fint. Skyl peberfrugten, og skær den i tynde strimler.
Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, sirup og eddike sammen i en skål, og smag til. Vend grøntsagerne sammen med dressingen, og drys lidt plukket dild og resten af den hakkede chili over.
Krydr kødet med barbecue-krydderi, paprika, salt og peber.
Grill koteletterne på havegrillen eller (grill-)panden i ca. 3 minutter på hver side. Servér dem med colesalw og barbecuesauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar