Bbq-kotelet med avocadocreme og radicchio
27. april 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Servér en lækker kotelet med avocadocreme og radicchio. Et drys barbecuekrydderi giver den saftige kotelet en let røget smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk avocadoerne, og fjern stenen. Pil og pres hvidløget. Skrab avocadokødet ud af skallen, og mos det med en gaffel i en skål. Rør avocado sammen med hvidløg, yoghurt, citronsaft, salt og peber.
Skyl chilien, og snit den fint. Skyl og slyng spinat og radicchio, og snit begge dele fint. Vend sammen med olie, limesaft, salt og peber i en skål, og drys med chili.
Drys koteletterne med barbecuekrydderi og lidt salt på begge sider.
Steg koteletterne i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, og drys lidt ekstra barbecuekrydderi på kødet.
Fordel avocadocremen på 4 tallerkner, og stryg den let ud med en spiseske. Top avocadocremen med grøntsagerne, læg koteletten ved siden af, og servér evt. med kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk