Bbq-kotelet med avocadocreme og radicchio

27. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Servér en lækker kotelet med avocadocreme og radicchio. Et drys barbecuekrydderi giver den saftige kotelet en let røget smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk avocadoerne, og fjern stenen. Pil og pres hvidløget. Skrab avocadokødet ud af skallen, og mos det med en gaffel i en skål. Rør avocado sammen med hvidløg, yoghurt, citronsaft, salt og peber.
Skyl chilien, og snit den fint. Skyl og slyng spinat og radicchio, og snit begge dele fint. Vend sammen med olie, limesaft, salt og peber i en skål, og drys med chili.
Drys koteletterne med barbecuekrydderi og lidt salt på begge sider.
Steg koteletterne i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, og drys lidt ekstra barbecuekrydderi på kødet.
Fordel avocadocremen på 4 tallerkner, og stryg den let ud med en spiseske. Top avocadocremen med grøntsagerne, læg koteletten ved siden af, og servér evt. med kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar