Batata harra – krydrede kartofler
17. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lav denne klassiske libanesiske ret, der i øvrigt dejligt mundret på arabisk betyder "krydrede kartofler", hvis du gerne vil prøve noget nyt med den kogte kartoffel. Et nemt og lækkert tilbehør fuldt af smag til bøffen, koteletten eller kyllingen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i 10 minutter.
Lad kartoflerne trække i 6 minutter.
Hak hvidløg og koriander- og spidskommenfrø.
Rist det hele et kort øjeblik i olien på en stor pande.
Kom kartofler og gurkemeje ved, og steg blandingen i 4-5 minutter.
Smag retten til med salt og peber, og vend de hakkede krydderurter i.
Servér batata harra med det samme og limebåde til at dryppe med.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk