Basilikumpesto

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Brug et stykke ægte Reggiano-parmesan, og vælg en god ekstra jomfruolivenolie. Det vil kunne smages i den færdige pesto.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend basilikumbladene med hakket hvidløg, olivenolie, friskrevet parmesan og pinjekerner, til du får en grynet, grøn masse.
Fordel pestoen i små, rene glas. Dæk overfladen med olivenolie (også hver gang du har taget af pestoen). Så holder pestoen sig frisk i mindst 1 uge.
Sæt låg på glassene, og opbevar dem i køleskabet.

Tip!

Brug pesto som smørelse i sandwicher og som tilbehør til pastaretter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar