Barbecuekyllingelår med tomater, bønner og kartofler
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Kyllingelår er nem mad, og med en hjemmerørt barbecuesauce bliver de en rigtig lækkerbisken.
Bemærk
Marinering: Mindst 1 time, gerne natten over. Stegetid: 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløgsfeddene, og riv dem på den fine side af et rivejern. Bland alle ingredienserne til barbecuesaucen i en stor skål, og smag til med salt og peber.
Vend kyllingelårene i barbecuesaucen i skålen. Dæk skålen til med husholdningsfilm, og lad kyllingelårene marinere i køleskabet i mindst 1 time eller gerne natten over.
Tænd ovnen på 185°.
Pil løgene, og skær dem i kvarte. Skrub bagekartoflerne, del dem i 3 tykke både på langs, og læg dem i et smurt ovnfad sammen med løgene. Læg de marinerede kyllingelår ovenpå sammen med den barbecuesauce, de har ligget i.
Åbn dåsen med bønner, og fordel indholdet ud over kyllingelårene i fadet. Skyl tomaterne, og læg dem hele i ovnfadet.
Steg retten i ovnen i ca. 45 minutter, eller til kartoflerne er møre. Server retten direkte fra fadet, evt. med lidt brød og en grøn salat som ekstra tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk