Barbecueburger med rodfrugtchips

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Burger på menuen er altid en vinder! Prøv denne variant med barbecue og sprøde rodfrugtchips.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rodfrugterne, og skær dem i tynde flager med en kartoffelskræller. Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt.
Bag dem sprøde i en 160º varm ovn i ca. 20 minutter.
Form kødet til 4 bøffer, og steg dem i olie på en (grill)pande, til de har en sprød stegeskorpe på begge sider. Krydr med barbecuekrydderi, salt og peber, og steg dem færdige i ovnen ved 200º i ca. 5-8 minutter.
Rør mayonnaise med chiliflager.
Snit kål, gulerødder og peberfrugt fint. Pres saften af citronen. Vend grøntsager med olie, citronsaft, salt og peber.
Flæk burgerbollerne, og rist dem i 3 minutter i ovnen. Smør dem med chilimayonnaise, og byg burgere med fyld af bøf, kålsalat og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar