Barbecueburger med rodfrugtchips
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Burger på menuen er altid en vinder! Prøv denne variant med barbecue og sprøde rodfrugtchips.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rodfrugterne, og skær dem i tynde flager med en kartoffelskræller. Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt.
Bag dem sprøde i en 160º varm ovn i ca. 20 minutter.
Form kødet til 4 bøffer, og steg dem i olie på en (grill)pande, til de har en sprød stegeskorpe på begge sider. Krydr med barbecuekrydderi, salt og peber, og steg dem færdige i ovnen ved 200º i ca. 5-8 minutter.
Rør mayonnaise med chiliflager.
Snit kål, gulerødder og peberfrugt fint. Pres saften af citronen. Vend grøntsager med olie, citronsaft, salt og peber.
Flæk burgerbollerne, og rist dem i 3 minutter i ovnen. Smør dem med chilimayonnaise, og byg burgere med fyld af bøf, kålsalat og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk