Barbecue-majskolber med bacon
8. december 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Giv majskolberne ekstra grillsmag med et drys bacon på toppen, og servér dem som tilbehør eller en dejlig snasket start på middagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Træk bladene af majskolberne, og forkog dem i 7 minutter i saltet vand. Afdryp.
Grill majskolberne på en grillpande eller havegrillen i ca. 15 minutter, til de har fået grillstriber.
Steg baconskiverne på en pande, til de er sprøde. Hak dem i små stykker.
Skyl purløget, og hak det fint. Smør majskolberne med cremefraiche, og drys dem med purløg, bacon, paprika, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk