Barbecue-majskolber med bacon

8. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Giv majskolberne ekstra grillsmag med et drys bacon på toppen, og servér dem som tilbehør eller en dejlig snasket start på middagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Træk bladene af majskolberne, og forkog dem i 7 minutter i saltet vand. Afdryp.
Grill majskolberne på en grillpande eller havegrillen i ca. 15 minutter, til de har fået grillstriber.
Steg baconskiverne på en pande, til de er sprøde. Hak dem i små stykker.
Skyl purløget, og hak det fint. Smør majskolberne med cremefraiche, og drys dem med purløg, bacon, paprika, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar