Barbecue-laks med ris og mangosalsa

Kombination af krydret fisk og frisk stærk salsa er en sikker vinder på middagsbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Tænd ovnen på 200°. Læg laksefileterne med skindsiden nedad på en bageplade med bagepapir.
Rør brun farin, røget paprika, løgpulver, chili, salt og olie sammen i en skål til en tyk marinade, og smør marinaden ud på laksefileterne.
Bag laksefileterne i ovnen i 15-20 minutter, til de er gennemstegte, og kødet deler sig i flager.
Skræl mangoen, fjern stenen, og skær mangokødet i tern. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Pil rødløget, og hak rødløg og chili fint. Hak koriander groft.
Vend mango, avocado, rødløg, chili og koriander sammen i en skål, dryp med limesaft og honning, og krydr med salt og peber.
Fordel de kogte ris i skåle eller dybe tallerkener. Pluk laksen i mindre stykker, og anret den oven på risene sammen med mangosalsa. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
13. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar