Barbecue-koteletter med grillet grønt
27. juli 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Fyr op i havegrillen, og giv aftensmaden grillstriber. Mad tilberedt over åben ild smager bare af sol og sommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Drys koteletterne med barbecue-krydderi og lidt salt. Grill koteletterne i 4-5 minutter på hver side på havegrillen eller grillpanden.
Skyl peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Skyl squashene, og skær dem i skiver. Pil og hak hvidløgene fint. Rør hvidløg sammen med olie, salt og peber i en stor skål, og vend peberfrugt og squash med hvidløgsolien.
Grill peberfrugt og squash i 4-5 minutter på havegrillen eller grillpanden. Krydr med lidt salt.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Vend den med lidt olie, eddike, salt og peber i en skål.
Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Vend dem med sambal oelek, lidt eddike og salt i en skål.
Anret spidskålen på 4 tallerkener, og top med barbecue-koteletter, grillet grønt og plukket persille. Spis med kartofler eller brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk