Barbecue-koteletter med grillet grønt

27. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Fyr op i havegrillen, og giv aftensmaden grillstriber. Mad tilberedt over åben ild smager bare af sol og sommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Drys koteletterne med barbecue-krydderi og lidt salt. Grill koteletterne i 4-5 minutter på hver side på havegrillen eller grillpanden.
Skyl peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Skyl squashene, og skær dem i skiver. Pil og hak hvidløgene fint. Rør hvidløg sammen med olie, salt og peber i en stor skål, og vend peberfrugt og squash med hvidløgsolien.
Grill peberfrugt og squash i 4-5 minutter på havegrillen eller grillpanden. Krydr med lidt salt.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Vend den med lidt olie, eddike, salt og peber i en skål.
Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Vend dem med sambal oelek, lidt eddike og salt i en skål.
Anret spidskålen på 4 tallerkener, og top med barbecue-koteletter, grillet grønt og plukket persille. Spis med kartofler eller brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar