Barbecue-flæsk med lynstegt grønt

16. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Stegeflæsk og friske æbler er et lækkert match. Drys både kød og grøntsager med lidt barbecuekrydderi for god grillsmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg kødet på en bagerist, og sæt bagepladen nedenunder.
Krydr kødet med salt og bbq-krydderi, og lad det trække på køkkenbordet i 5 minutter.
Steg kødet i ovnen i 30-35 minutter, til det er sprødt og gyldent. Vend kødet undervejs, så det ikke bliver for mørkt.
Skyl kålen, og skær den i grove strimler. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver.
Steg kål og broccoli i olie på en pande ved høj varme i et par minutter. Krydr med eddike, bbq-krydderi, salt og peber, og vend sammen med æbler og forårsløg.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde både.
Anret lynstegt grønt på 4 tallerkner, og top med bbq-flæsk og æblebåde. Spis evt. kogte kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar