Bao med marineret nakkekotelet og grønt

Bao buns er dampede boller med fyld – måske bedst beskrevet som asiatiske udgaver af pitabrød. De lyse, bløde buns egner sig bedst til fyld fra Østens smagsunivers som her, men supplér gerne med det grønt, du måtte have tilovers.

Bao med marineret nakkekotelet og grønt
61-90 min.

(2)

October 26, 2021 af Simon NørlevFoto: Simon Nørlev
Bemærk:Hæve- og hviletid, dej og kød: Natten over. Er du i tidsnød, kan både dej og kød dog nøjes med at trække i 2 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

Udstyr

  • Udstikker, Ø ca. 10-12 cm
  • Bambusdampkoger

Sådan gør du

Tip!

Bambusdampkogeren er ret essentiel for vellykket tilberedning af dine buns. Du finder dem hos asiatiske købmænd og isenkrambutikker i prislejet 60-250 kr. alt efter størrelse og kvalitet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'