Banh mi med kylling

28. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en vietnamesisk sandwich, som er inspireret af den franske baguette – men med masser af asiatiske smage, friske krydderurter og sprødhed i fyldet.

Bemærk
En traditionel banh mi er et let og hurtighævet brød. Køb dem hos en specialkøbmand, eller brug almindelige hvide baguettes.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland chilisauce, soja, sukker, olivenolie og 1 tsk. limesaft med presset hvidløg.
Tag 2 spsk. marinade fra til servering, og vend resten med kylling. Lad kødet marinere i 15 minutter.
Steg kylling i marinaden på alle sider, til det er gennemstegt.
Skær peberfrugt, forårsløg, gulerødder og agurk i stave.
Flæk brødene. Stænk dem med lidt soja, og lun dem.
Rør resten af marinaden med mayonnaise og sesamolie. Smør brødene med blandingen. Fyld med grøntsager, kylling og rucola lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar