Båndpasta med græskar, rosmarin og brie
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En cremet pastaret med græskar, rosmarin og brie, der er skøn for både øjnene og ganen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, til den er al dente.
Halvér græskarret, fjern kernerne, og skær skrællen af. Skær græskarkødet i lange, tynde strimler med en spiralizer eller et mandolinjern. Alternativt kan du skære det i smalle strimler med en kokkekniv.
Steg græskarstrimlerne i olivenolie på en pande i 2-3 minutter sammen med rosmarin, og krydr godt med salt og peber.
Bland den friskkogte, afdryppede pasta sammen med de stegte græskarstrimler på panden.
Anret pasta og græskar i dybe tallerkener, og top med skiver af brie. Smelt smørret i en lille gryde, til det bliver lysebrunt, og hæld det hen over pastaen. Servér straks med lunet brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk