Bananvafler med havregryn
2. juni 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
I denne opskrift er vaffeldejen tilføjet havregryn og bananer, der giver dig masser af fibre og sundt frugtsukker. Så det er egentlig bare frem med vaffeljernet og i gang!
Ingredienser
Sådan gør du
Miks alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender til en klumpfri dej.
Varm vaffeljernet op, og spray med lidt fedtstof.
Kom lidt af dejen på ad gangen, og bag, til vaflerne er sprøde og gyldne.
Servér vaflerne lune toppet med skiver af banan, hakkede valnøddekerner og chokoladesauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler