Bananvafler
21. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Carina Krüger
Vaflerne her er sødet med bananer og kan snildt spises til morgenmad sammen med f.eks. lidt skyr eller youghurt og masser af friske bær ovenpå.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend havregryn med en stavblender.
Rør hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, kanel og salt i.
Mos bananerne med en gaffel.
Pisk æggene let.
Bland alle ingredienserne til en jævn konsistens, og bag dejen til vafler.
Servér f.eks. med skiver af banan, friske bær og lidt grofthakket chokolade ovenpå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler
Powered by Froala Editor