Bananvafler

21. april 2021 af .

Foto: Carina Krüger

Vaflerne her er sødet med bananer og kan snildt spises til morgenmad sammen med f.eks. lidt skyr eller youghurt og masser af friske bær ovenpå.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend havregryn med en stavblender.
Rør hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, kanel og salt i.
Mos bananerne med en gaffel.
Pisk æggene let.
Bland alle ingredienserne til en jævn konsistens, og bag dejen til vafler.
Servér f.eks. med skiver af banan, friske bær og lidt grofthakket chokolade ovenpå.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar