Bananskyr med bær og mandler
16. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Opskriften på morgenforkælelse er lig med en lækker portion bananskyr blandet med friske bær og toppet med ristede mandler og ahornsirup. Det er luksus på den nemme måde, og så er det endda sundt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl bananerne. Skær bananerne over på langs, og skær dem i skiver.
Vend ¾ af bananerne med skyr og ¾ af hindbærrene, som er letmoste.
Sæt på køl, mens du forbereder resten.
Hak mandlerne, og rist dem gyldne på en tør pande. Afkøl let.
Anret bananskyren i skåle, og pynt med banan, ristede mandler, blåbær, de sidste hindbær og ahornsirup. Servér straks.
Tip!
Servér evt. med lidt mysli, hvis I er ekstra sultne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk