Bananpandekager med Nutellafyld og blåbær

Lune pandekager med et flydende indre af Nutella og toppet med kold græsk yoghurt og friske blåbær. En skøn ret til morgen- eller brunchbordet!

Bananpandekager med Nutellafyld og blåbær
0-30 min.

(0)

19. oktober 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Helena Priem

Ingredienser

stk.

Bananpandekager med Nutella

modne bananer
2
æg
3
vaniljesukker
1 tsk.
hvedemel
80 g
salt
1 knsp.
chokoladesmørepålæg (f.eks. Nutella)
12 tsk.
smør til stegning

Til servering

græsk yoghurt 10 %
4 spsk.
blåbær
125 g
flormelis

Sådan gør du

Bananpandekager med nutella

Mos bananerne, og rør dem sammen med æg, vanilje, hvedemel og salt til en tyk dej.
Opvarm en pande med lidt smør, og sæt dejen af på panden i klatter med en spiseske – der kan være 4 pandekager på panden ad gangen. Læg straks en teskefuld Nutella på midten af hver pandekage, og fyld en smule ekstra pandekagedej ovenpå, så Nutellaen bliver lukket inde. Vend pandekagerne, og steg dem gyldne på den anden side.

Servering

Servér pandekagerne lune med græsk yoghurt og friske blåbær til. Sigt evt. lidt flormelis over inden servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'