Bananpandekager med Nutellafyld og blåbær
Lune pandekager med et flydende indre af Nutella og toppet med kold græsk yoghurt og friske blåbær. En skøn ret til morgen- eller brunchbordet!

0-30 min.
(0)
19. oktober 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Helena Priem
Ingredienser
stk.
Bananpandekager med Nutella
- modne bananer
- 2
- æg
- 3
- vaniljesukker
- 1 tsk.
- hvedemel
- 80 g
- salt
- 1 knsp.
- chokoladesmørepålæg (f.eks. Nutella)
- 12 tsk.
- smør til stegning
Til servering
- græsk yoghurt 10 %
- 4 spsk.
- blåbær
- 125 g
- flormelis
Sådan gør du
Bananpandekager med nutella
Mos bananerne, og rør dem sammen med æg, vanilje, hvedemel og salt til en tyk dej.
Opvarm en pande med lidt smør, og sæt dejen af på panden i klatter med en spiseske – der kan være 4 pandekager på panden ad gangen. Læg straks en teskefuld Nutella på midten af hver pandekage, og fyld en smule ekstra pandekagedej ovenpå, så Nutellaen bliver lukket inde. Vend pandekagerne, og steg dem gyldne på den anden side.
Servering
Servér pandekagerne lune med græsk yoghurt og friske blåbær til. Sigt evt. lidt flormelis over inden servering.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner