Bananpandekager med mandelmel

6. oktober 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Erstat de buttede amerikanske med en sundere variant med banan, havregryn og mandelmel.

Ingredienser

Sådan gør du

Mos bananerne med en gaffel. Pisk 1 æg i bananmosen ad gangen med en gaffel.
Rør havregryn, mandelmel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen.
Vend blåbærrene i dejen.
Steg bananpandekagerne på en varm en pande med olie, til de er gyldne på begge sidder.
Servér evt. med friske blåbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar