Bananpandekager med mandelmel
6. oktober 2021
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Erstat de buttede amerikanske med en sundere variant med banan, havregryn og mandelmel.
Ingredienser
Sådan gør du
Mos bananerne med en gaffel. Pisk 1 æg i bananmosen ad gangen med en gaffel.
Rør havregryn, mandelmel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen.
Vend blåbærrene i dejen.
Steg bananpandekagerne på en varm en pande med olie, til de er gyldne på begge sidder.
Servér evt. med friske blåbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på bananpandekager med 3 ingredienser
Powered by Froala Editor