Bananpandekager med kokos og blåbær

De små buttede pandekager er sødet med banan og krydret med lidt kanel. Servér dem lune med friske bær og kokoschips, eller top dem med en skefuld skyr og din yndlingsfrugt skåret ud i mundrette stykker.

Bananpandekager med kokos og blåbær
0-30 min.

(0)

November 17, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Bananpandekagerne kan sagtens bages 1-2 dage i forvejen – så går det hurtigere med at få dem på bordet om morgenen! Opbevar de afkølede pandekager i en tætsluttende pose i køleskabet, og varm dem forsigtigt op på en pande eller i mikrobølgeovnen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'