Bananpandekager med kokos og blåbær
17. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
De små buttede pandekager er sødet med banan og krydret med lidt kanel. Servér dem lune med friske bær og kokoschips, eller top dem med en skefuld skyr og din yndlingsfrugt skåret ud i mundrette stykker.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel. Rør bananmosen med æg, mel, kokosmel, kanel og salt, så du får en tyktflydende dej.
Opvarm en pande med lidt kokosolie, og sæt dejen af på panden i klatter med en spiseske – der kan være ca. 4 pandekager på panden ad gangen.
Steg pandekagerne i et par minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
Anret pandekagerne på et fad eller i en høj stak på en tallerken, og top dem med friske blåbær og kokoschips eller -flager.
Dryp evt. med lidt honning eller ahornsirup, hvis du vil have det mere sødt.
Tip!
Bananpandekagerne kan sagtens bages 1-2 dage i forvejen – så går det hurtigere med at få dem på bordet om morgenen! Opbevar de afkølede pandekager i en tætsluttende pose i køleskabet, og varm dem forsigtigt op på en pande eller i mikrobølgeovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på bananpandekager uden mel
Powered by Froala Editor