Bananpandekager med kanel
3. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Er frugtskålen fuld af modne bananer, der begynder at få brune pletter? Du skal endelig ikke smide dem ud! De brune bananer er nemlig perfekte i søde bananpandekager. Disse smager dejligt af kanel.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend bananer, æg, vaniljesukker, kanel og salt i en blender.
Sigt melet i, og blend dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør på en varm pande.
Fordel bær og kokosmel over pandekagerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basisopskrift på bananpandekager med havregryn
Powered by Froala Editor