Bananpandekager med kanel

3. august 2021 af .

Foto: Peter Kam

Er frugtskålen fuld af modne bananer, der begynder at få brune pletter? Du skal endelig ikke smide dem ud! De brune bananer er nemlig perfekte i søde bananpandekager. Disse smager dejligt af kanel.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend bananer, æg, vaniljesukker, kanel og salt i en blender.
Sigt melet i, og blend dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør på en varm pande.
Fordel bær og kokosmel over pandekagerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar