Bananmuffins med chokolade
Foto: Jacob Helbig
Saftige bananmuffins bliver kun bedre med chokolade! De kan sagtens bages dage i forvejen, da de holder sig lækre længe.
Ingredienser
Udstyr
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Tips og tricks til bananmuffins
Har du et par overmodne bananer liggende, er det oplagt at bage bananmuffins. Bananerne bliver nemlig ekstra søde og bløde, når de har ligget lidt, og så er de måske ikke så lækre at spise, men i muffins, og kage generelt, er de geniale!
Bananmuffins er nemme at lave. Du skal blot følge opskriften ovenover. De er også nemme at transportere, hvis du skal have dem med på tur, f.eks. i skole, på arbejde eller på picnic.
Fyld ikke formen helt op
Når du hælder dejen i formene, er det en idé ikke at fylde dem helt op, da kagerne hæver en del. Nøjes med at fylde dem ⅔ op.
Muffinforme
Du kan både bruge muffinforme af papir, men du kan også bruge nogle af silikone eller metal. Du kan også helgradere dig og bruge begge dele. Sæt en papirform i dem af silikone eller metal – så holder kagerne formen bedre, men de kan stadig nemt transporteres.