Bananmuffins med chokolade
1. november 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jacob Helbig
Saftige bananmuffins bliver kun bedre med chokolade! De kan sagtens bages dage i forvejen, da de holder sig lækre længe.
Ingredienser
Udstyr
12 muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Pisk farin og solsikkeolie sammen med en elpisker. Tilsæt æggene, og pisk det til en lys og cremet masse.
Mos bananerne med en gaffel, og vend bananmosen i æggemassen sammen med hakket chokolade.
Sigt hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål, og vend det i dejen med en røreske.
Fordel dejen i formene, og bag dem i ovnen i 12-15 minutter. Tjek med et tyndt grillspyd el.lign., at de er gennembagte – der må ikke hænge våd dej ved spyddet, når du stikker det ind i en kage og trækker det ud igen.
Tip!
Dejen kan også tilsættes 50 g hakkede valnødder eller hasselnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk