Banankage med mascarponecreme
8. marts 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Svampet og lækker banankage serveret med en skøn mascarponecreme.
Ingredienser
Udstyr
en rugbrødsform
Sådan gør du
Smelt smørret i en kasserolle ved svag varme. Pisk æg og sukker grundigt sammen med en elpisker. Tilsæt smørret, og rør godt.
Mos bananerne, og rør dem i æggemassen. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Bland mel, bagepulver, kokosmel og vaniljekorn i en skål, og vend derefter denne tørre blanding i æggemassen med en ske, til du har en ensartet dej.
Smør rugbrødsformen med smør, og fordel dejen i formen. Drys overfladen med rørsukker, og bag kagen i en 180° varm ovn i 40 minutter.
Riv skallen af appelsinen (gem lidt til pynt). Rør mascarpone, flormelis og appelsinskal sammen til en jævn creme. Stil cremen på køl, til den skal bruges.
Smør mascarponecreme på banankagen (gerne mens kagen stadig er lun),drys med kokosflager og lidt appelsinskal, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Du kan måske også lide: Saftig banankage med chokoladeglasur