Banankage med hasselnødder og mørk chokolade

Er du træt af at kigge på de overmodne bananer i frugtskålen? Kast dig ud i en svampet banankage, der er spækket med hasselnødder og mørk chokolade.

Banankage med hasselnødder og mørk chokolade
0-30 min.

(0)

March 8, 2023 af Louisa LorangFoto: Rikke Westesen

Ingredienser

personer

Udstyr

Udstyr

  • 1 springform, 22-24 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Du kan sagtens undlade hasselnødderne eller skifte dem ud med f.eks. valnødder, pekannødder eller mandler. Lav banankagen 1-2 dage før servering, og opbevar den på køl – det bliver den bestemt ikke ringere af.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'