Bananispinde med chokolade og drys

2. august 2021 af .

Foto: Peter Kam

Disse ispinde er så nemme at lave, at det næsten føles som snyd. Alt, du skal bruge, er bananer, chokolade og lidt lækkert drys. Efter nogle timer i fryseren har du sunde ispinde, som du kan nyde en varm solskinsdag.

Bemærk
Køletid: Mindst 5 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak pistacienødderne fint.
Halvér bananerne, og fjern skallen. Stik en pind ind på langs i bananerne.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Dyp ¾ af bananen i chokolade, og læg den forsigtigt på et bagepapir på et skærebræt.
Drys pistacienødder over halvdelen af bananerne.
Drys frysetørrede hindbær og lakridspulver over den anden halvdel af bananerne.
Sæt bananerne i fryseren i mindst 3 timer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar