Bananispinde med chokolade og drys
2. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Disse ispinde er så nemme at lave, at det næsten føles som snyd. Alt, du skal bruge, er bananer, chokolade og lidt lækkert drys. Efter nogle timer i fryseren har du sunde ispinde, som du kan nyde en varm solskinsdag.
Bemærk
Køletid: Mindst 5 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak pistacienødderne fint.
Halvér bananerne, og fjern skallen. Stik en pind ind på langs i bananerne.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Dyp ¾ af bananen i chokolade, og læg den forsigtigt på et bagepapir på et skærebræt.
Drys pistacienødder over halvdelen af bananerne.
Drys frysetørrede hindbær og lakridspulver over den anden halvdel af bananerne.
Sæt bananerne i fryseren i mindst 3 timer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk