Banancookies med havregryn og mørk chokolade

29. september 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Disse grove cookies er fyldt med sunde ting (og lidt af det mindre sunde). De smager sødt og giver et fint energiboost hen på eftermiddagen.

Bemærk
Køletid, dej: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Mos bananerne i en skål. Tilsæt æg, sirup, havregryn, quinoaflager, kakaopulver og salt, og rør det hele sammen til en fast masse.
Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Sæt skålen med cookiedej på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir på en bageplade.
Form dejen til 16 runde kugler, fordel dem på bagepladen med lidt afstand imellem, og tryk dem let flade.
Bag dine cookies i ovnen i ca. 15 minutter, og afkøl dem på en rist. Opbevar dem i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar