Banancookies med havregryn og mørk chokolade
29. september 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Disse grove cookies er fyldt med sunde ting (og lidt af det mindre sunde). De smager sødt og giver et fint energiboost hen på eftermiddagen.
Bemærk
Køletid, dej: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Mos bananerne i en skål. Tilsæt æg, sirup, havregryn, quinoaflager, kakaopulver og salt, og rør det hele sammen til en fast masse.
Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Sæt skålen med cookiedej på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir på en bageplade.
Form dejen til 16 runde kugler, fordel dem på bagepladen med lidt afstand imellem, og tryk dem let flade.
Bag dine cookies i ovnen i ca. 15 minutter, og afkøl dem på en rist. Opbevar dem i en lukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk