Bananbrød med tranebær, mandler og kokos
3. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Saftigt bananbrød klar til eftermiddagskaffen. Det tager kun 10 minutter at røre sammen. Drys kokos på toppen, så brødet knaser dejligt, når du spiser det.
Bemærk
Hvis du ikke har små forme som her, kan du bage ét stort brød i en 2-liters form. Så skal brødet bages ca. 50 minutter i ovnen.
Ingredienser
Udstyr
fire små rugbrødsforme
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 175°. Pisk smør og sukker sammen. Pisk æggene i 1 ad gangen.
Mos bananerne, og vend dem i dejen. Tilføj tranebær.
Bland mel, kokosmel, kanel og bagepulver i en anden skål. Hak mandlerne groft, og rør dem i melblandingen. Vend melblandingen i dejen.
Smør de små rugbrødsforme, og fordel dejen i dem. Drys med kokosflager, og bag brødene i ovnen i 25-30 minutter.
Stik en kødnål i brødene, og tjek, om de er færdige. Der må ikke hænge våd dej fast på nålen, når du trækker den op.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk