Bananbrød med kardemomme og citron

Bananbrød er en saftig og lækker skærekage, der holder sig frisk i flere dage. Oplagt, hvis du har et par brune bananer liggende.

Bananbrød med kardemomme og citron
0-30 min.

(0)

June 22, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 sandkageform, 2 liter

Sådan gør du

Tip!

Bananer er blandt de mest spiste frugter i verden, og det skyldes sikkert deres søde smag, og at de er lige til at skrælle og spise. Bananer plukkes, når de er grønne, og når farven skifter til gul med små, brune pletter på skrællen, er den moden. Opbevar bananer ved stuetemperatur.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'