Banan-chokolade-muffins med græsk yoghurt
16. december 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En lækker lille muffin, der er god på farten, på skovturen eller til eftermiddagskaffen. Muffinsene er dejligt saftige, fordi der er lidt græsk yoghurt i, og ahornsiruppen sikrer, at de er tilpas søde.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°. Pisk æg, sukker og ahornsirup luftigt og skummende.
Rør yoghurt og bananer i små tern i æggemassen, og pisk det luftigt.
Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Hak chokoladen groft.
Rør olie og chokolade i dejen, og fordel den i smurte muffinforme.
Bag kagerne ca. 20 minutter. Afkøl, og servér lidt lune.
Tip!
Du kan sagtens fryse de lækre bananmuffins.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk