Banan-blåbærmuffins
22. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Carina Kruger
De her muffins uden tilsat sukker er sødet med bananer og bær. I stedet for hvedemel er det havregryn og kokosmel, som holder sammen på dejen. Det giver kagerne en grov konsistens og et lækkert bid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft.
Mos bananerne. Bland dem med mælk, havregryn, kokosmel, bagepulver og blåbær.
Pisk æg let, og vend dem i.
Fordel dejen i muffinforme, så de er ca. ⅔ fyldt op.
Bag dine bananmuffins i ca. 25 minutter, og lad dem afkøle på en rist.
Tip!
Har du bananer liggende, som er tæt på at blive overmodne, så skræl dem, og læg dem i fryseren i en frysepose. Så kan du nemt bruge dem til at søde dit bagværk eller en smoothie med en anden gang.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk