Banan-blåbærmuffins

22. april 2021 af .

Foto: Carina Kruger

De her muffins uden tilsat sukker er sødet med bananer og bær. I stedet for hvedemel er det havregryn og kokosmel, som holder sammen på dejen. Det giver kagerne en grov konsistens og et lækkert bid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft.
Mos bananerne. Bland dem med mælk, havregryn, kokosmel, bagepulver og blåbær.
Pisk æg let, og vend dem i.
Fordel dejen i muffinforme, så de er ca. ⅔ fyldt op.
Bag dine bananmuffins i ca. 25 minutter, og lad dem afkøle på en rist.

Tip!

Har du bananer liggende, som er tæt på at blive overmodne, så skræl dem, og læg dem i fryseren i en frysepose. Så kan du nemt bruge dem til at søde dit bagværk eller en smoothie med en anden gang.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar