Baklava-trøffelkugler
2. juni 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Baklava er en sød, lille kage med rødder i Mellemøsten. Her er smagene taget med over i små trøffelkugler med figner og pistacienødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak fignerne i en blender, og tilsæt derefter pistacienødder, appelsinskal og honning. Massen skal være ensartet, men gerne med små stykker pistacienødder.
Tril massen til ca. 25 små kugler, og opbevar dem i køleskabet indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk