Baklava-trøffelkugler

2. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Baklava er en sød, lille kage med rødder i Mellemøsten. Her er smagene taget med over i små trøffelkugler med figner og pistacienødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak fignerne i en blender, og tilsæt derefter pistacienødder, appelsinskal og honning. Massen skal være ensartet, men gerne med små stykker pistacienødder.
Tril massen til ca. 25 små kugler, og opbevar dem i køleskabet indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar