Baklava

Baklava er en skøn dessertkage med masser af sprøde lag, knasende nøddefyld og overhældt med sød sirup. Perfekt til en kop kaffe eller måske myntete.

Baklava
0-30 min.

(1)

September 5, 2022 af Mai KnauerFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Rosenvand fås i flasker ved mange grønthandlere. Du kan også bruge appelsinblomstvand, eller evt. erstatte det med lidt saft af en appelsin, citron eller limefrugt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du Baklava

Den mellemøstlige dessert består af sprøde lag fillodej lagt sammen om sprøde nødder og overhældt med sirup. Den er meget sød, men også fuld af smag. Lav baklava derhjemme med disse 4 nemme trin:

Se også: Lækre opskrifter på mellemøstlig mad

Måske du også kan li'