Baguette med laks og wasabimayonnaise
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Fisk skal vi gerne spise et par gange om ugen, og en lækker sandwich med laks tæller også med i fiskeregnskabet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise, wasabipulver og limesaft godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Flæk brødene, og smør med wasabi-mayonnaise.
Skyl rucola, ærteskud og radiser. Skær radiserne i tynde skiver.
Fordel rucola på brødet sammen med ærteskud, radiser og skiver af røget laks, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk