Baguette med kylling og æble-fennikel-salat

17. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En forrygende sandwich, der både smager og mætter godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens fennikel, og skyl æblet. Skær begge dele i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Vend æble og fennikel sammen med tranebær i en marinade af citronsaft og olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.
Rør flødeost sammen med hakket dild i en skål, og smag til med salt og peber. Flæk baguetterne, og smør dem med flødeosteblandingen.
Fordel æble-fennikel-salat og kylling i, saml sandwichene, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar