Baguette med kylling og æble-fennikel-salat
17. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En forrygende sandwich, der både smager og mætter godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens fennikel, og skyl æblet. Skær begge dele i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Vend æble og fennikel sammen med tranebær i en marinade af citronsaft og olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.
Rør flødeost sammen med hakket dild i en skål, og smag til med salt og peber. Flæk baguetterne, og smør dem med flødeosteblandingen.
Fordel æble-fennikel-salat og kylling i, saml sandwichene, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk