Baguette med grillet oksekød
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
I Vietnam spiser man også baguette - det har sat sit præg på madkulturen, at landet i en årrække var under fransk koloniherredømme.
Bemærk
Marinering: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg bøfferne i en frysepose.
Skær top og bund af citrongræsset, og fjern det yderste lag. Hak den tykke del helt fint. Skræl og riv ingefæren, og rør sammen med citrongræs, hvidløg, chili, sojasauce og olie.
Hæld marinaden i fryseposen, og slå knude. Massér marinaden ind i kødet, og lad det hvile i mindst 30 minutter.
Steg bøfferne på en varm grill i 5-6 minutter på hver side. Flæk skalotteløgene, og grill dem i 5-6 minutter på hver side. Tag bøfferne af grillen, og lad dem hvile lidt. Læg flutes på grillen, og giv dem et par minutter på hver side.
Skyl og snit spidskålen. Skær bøfferne i skiver. Flæk flutene, og fyld med skalotteløg, spidskål, krydderurter, løg og bøfskiver. Top med lidt hoisinsauce, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk