Bagte squashstave med ærtedip og parmesan
20. februar 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Hurtig lille snack, der passer perfekt til en velkomstdrink. Du kan også servere squashen som tilbehør til f.eks. kød.
Ingredienser
Sådan gør du
Giv ærterne et hurtigt opkog, og skyl dem i koldt vand.
Hæld ærterne i en multihakker eller foodprocessor sammen med mynteblade, olie og vand. Kør til en cremet ærtedip, og smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 210°. Skyl squashen, og skær den i lange og ikke for tynde stave.
Læg stavene på en bageplade med bagepapir, og spray eller pensl dem let med olie. Drys med fintrevet citronskal og friskrevet parmesan.
Bag squashstavene i ovnen i ca. 10 minutter, til de er let gyldne og gennembagte. Servér squashstavene med ærtedippen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk