Bagte rødspætteruller med flødesovs
7. december 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Fisk i fad er mormormad, når det er bedst. I denne version får rødspætterullerne selskab af både timian og persille.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Rul rødspættefileterne sammen, og placér dem i et ovnfast fad.
Hak timian og hvidløg fint, riv citronskallen, og drys den over fisken.
Hæld fløde og hvidvin i formen, og krydr fisken med salt og peber.
Bag fisken i ca. 15 minutter.
Hak persille, og drys den over fisken. Servér gerne fisken sammen med kartoffelmos.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk