Bagte rødspætteruller med flødesovs

7. december 2020 af .

Foto: Peter Kam

Fisk i fad er mormormad, når det er bedst. I denne version får rødspætterullerne selskab af både timian og persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Rul rødspættefileterne sammen, og placér dem i et ovnfast fad.
Hak timian og hvidløg fint, riv citronskallen, og drys den over fisken.
Hæld fløde og hvidvin i formen, og krydr fisken med salt og peber.
Bag fisken i ca. 15 minutter.
Hak persille, og drys den over fisken. Servér gerne fisken sammen med kartoffelmos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar