Bagte rødbeder med salatløg

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sødmen fra de bagte rødbeder spiller godt med det skarpe løg og milde lakridssmag i estragonen.

Bemærk
Ovntid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skræl rødbederne, skær enderne af og del dem i aflange stykker. Fordel dem i et ovnfad, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag rødbederne i ovnen i 30 minutter.
Pil salatløgene, og skær dem i tynde skiver. Pluk estragonen. Rør olie med eddike, og krydr med salt og peber.
Hæld dressingen over rødbederne, og drys med løgringe og estragon.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar