Bagte rødbeder med salatløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sødmen fra de bagte rødbeder spiller godt med det skarpe løg og milde lakridssmag i estragonen.
Bemærk
Ovntid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skræl rødbederne, skær enderne af og del dem i aflange stykker. Fordel dem i et ovnfad, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag rødbederne i ovnen i 30 minutter.
Pil salatløgene, og skær dem i tynde skiver. Pluk estragonen. Rør olie med eddike, og krydr med salt og peber.
Hæld dressingen over rødbederne, og drys med løgringe og estragon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk