Bagte rødbeder med burrata og valnødder
31. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
Salaten er fyldig og lækker og egner sig godt som tilbehør til f.eks. stegt laks eller kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl eller skrub rødbederne, og skær dem i grove tern. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt, peber og frisk timian.
Bag rødbederne i ovnen i ca. 30 minutter, og vend rundt i dem undervejs. Tag dem ud af ovnen, og afkøl dem let.
Skyl og tør salaten, anret den på et fad, og fordel de lune bagte rødbeder oven på.
Læg osten rustikt oven på salat og rødbeder, og dryp salaten med lidt olie og eddike. Krydr også osten let med salt og peber.
Rist valnødderne let gyldne på en varm og tør pande. Knus valnødderne over salaten, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk