Bagte rabarber med lakridsskyr
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det er ikke alle, der er fortaler for at blande lakrids i alt, men i denne dessert er lakridssmagen virkelig et perfekt match til de syrlige rabarber.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rens rabarberne, og skær dem i stykker på 5-7 cm.
Fordel rabarberstykkerne i en bradepande, og drys sukker over.
Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er møre, og lad dem køle af.
Rør skyr og fløde sammen, og vend lakridssirup i.
Anret rabarber, lakridsskyr og makroner i portionsskåle, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk