Bagte rabarber med lakridsskyr

Det er ikke alle, der er fortaler for at blande lakrids i alt, men i denne dessert er lakridssmagen virkelig et perfekt match til de syrlige rabarber.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens rabarberne, og skær dem i stykker på 5-7 cm.
Fordel rabarberstykkerne i en bradepande, og drys sukker over.
Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er møre, og lad dem køle af.
Rør skyr og fløde sammen, og vend lakridssirup i.
Anret rabarber, lakridsskyr og makroner i portionsskåle, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar