Bagte quesadillas med cheddar og sorte bønner
Quesadillas er majspandekager, der fyldes med lækre sager, foldes og derefter tilberedes. I denne gode opskrift fyldes de med mango, cheddar og sorte bønner og bages sprøde i ovnen.

31-60 min.
(6)
10. juli 2018 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann
Ingredienser
personer
- brune ris
- 2 dl
- majstortillaer
- 8
- olivenolie
- 1 spsk.
Jalapeno-bønne-fyld
- sorte bønner
- 1 dåser
- syltede jalapenos
- 5 skiver
- mangoer
- 1
- cheddar
- 150 g
- forårsløg
- 3
- frisk koriander
- 1 håndfulde
- salt
- peber
Guacamole
- avocadoer
- 2
- løg
- 1
- hvidløg
- 2 fed
- frisk koriander
- 1 håndfulde
- limefrugter
- 1
- salt
- peber
Til servering
- frisk koriander
- 1 håndfulde
- limefrugter
- 1
Sådan gør du
Kog brune ris efter anvisningen på pakken.
Jalapeno-bønne-fyld
Afdryp de sorte bønner, og skyl dem i koldt vand i en sigte. Afdryp jalapenos. Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær det i tern.
Riv cheddar groft. Rens og snit forårsløg i fine skiver. Hak koriander groft. Bland det hele sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Guacamole
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål.
Pil og hak løget fint, pil og pres hvidløg, og hak koriander groft. Rør det i avocadomosen, og smag til med limesaft, salt og peber.
Tænd ovnen på 180°. Fordel tortillaer på en bageplade beklædt med bagepapir.
Læg jalapeno-bønne-fyld oven på den ene halvdel af hver tortilla, og klap hver tortilla sammen.
Pensl med olie, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Servering
Top de varme quesadillas med guacamole, koriander og skiver af limefrugt, og servér.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på quesadillas.