Bagte quesadillas med cheddar og sorte bønner

10. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Quesadillas er majspandekager, der fyldes med lækre sager, foldes og derefter tilberedes. I denne gode opskrift fyldes de med mango, cheddar og sorte bønner og bages sprøde i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog brune ris efter anvisningen på pakken.
Afdryp de sorte bønner, og skyl dem i koldt vand i en sigte. Afdryp jalapenos. Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær det i tern.
Riv cheddar groft. Rens og snit forårsløg i fine skiver. Hak koriander groft. Bland det hele sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål.
Pil og hak løget fint, pil og pres hvidløg, og hak koriander groft. Rør det i avocadomosen, og smag til med limesaft, salt og peber.
Tænd ovnen på 180°. Fordel tortillaer på en bageplade beklædt med bagepapir.
Læg jalapeno-bønne-fyld oven på den ene halvdel af hver tortilla, og klap hver tortilla sammen.
Pensl med olie, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Top de varme quesadillas med guacamole, koriander og skiver af limefrugt, og servér.

Tip!

Bland evt. stykker af stegt kylling eller oksekød i bønnefyldet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar