Bagte quesadillas med cheddar og sorte bønner
10. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Quesadillas er majspandekager, der fyldes med lækre sager, foldes og derefter tilberedes. I denne gode opskrift fyldes de med mango, cheddar og sorte bønner og bages sprøde i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog brune ris efter anvisningen på pakken.
Afdryp de sorte bønner, og skyl dem i koldt vand i en sigte. Afdryp jalapenos. Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær det i tern.
Riv cheddar groft. Rens og snit forårsløg i fine skiver. Hak koriander groft. Bland det hele sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål.
Pil og hak løget fint, pil og pres hvidløg, og hak koriander groft. Rør det i avocadomosen, og smag til med limesaft, salt og peber.
Tænd ovnen på 180°. Fordel tortillaer på en bageplade beklædt med bagepapir.
Læg jalapeno-bønne-fyld oven på den ene halvdel af hver tortilla, og klap hver tortilla sammen.
Pensl med olie, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Top de varme quesadillas med guacamole, koriander og skiver af limefrugt, og servér.
Tip!
Bland evt. stykker af stegt kylling eller oksekød i bønnefyldet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på quesadillas.