Bagte portobellosvampe med fyld
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Fyldte portobellosvampe i ovnen er et lækkert indslag på tapasbordet eller som tilbehør til fx helstegt kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tør svampene med køkkenrulle. Læg ⅔ af dem i et ovnfad, og tryk stokken ud. Hak stokkene og resten af de hele svampe groft.
Pil og hak løget, og svits det sammen med de hakkede svampe i olie i en gryde, til løgene er klare, og svampene er gyldne og dufter. Smag til med salt, friskkværnet peber og hakket krydderurt.
Riv osten og brødet på den grove side af et rivejern, og bland det med de stegte, hakkede svampe og løg.
Bag svampene i ovnen ved 200º i 30-40 minutter, til fyldet er sprødt og gyldent, og de hele svampe er møre og bløde.
Fordel svampefyldet i de hele svampe, og dryp med lidt olie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk