Bagte portobellosvampe med bacon og blå ost

17. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Blå ost i de rette mængder kan noget! Sammen med svampe og bacon går smagen op i en højere enhed.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Rens svampene, og fjern stokkene. Læg svampene på en bageplade med bagepapir.
Fyld svampene med en blanding af bacontern, blå ost, pinjekerner, timianblade og et dryp honning. Krydr med salt og peber.
Bag de fyldte svampe i ovnen i ca. 25 minutter (afhængig af svampenes størrelse).
Servér de bagte svampe med en grøn salat og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar