Bagte porrer med crunchy topping

27. april 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Skærer du en rille i porrerne, er der plads til masser af lækkert fyld. Kombinér blød gedeost med sprødt bacon og sød honning, så får du et lækkert tilbehør til maden.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250°.
Fjern de yderste centimeter af toppen og bunden på porrerne.
Pensl porrerne med olie, og krydr dem med salt og peber.
Bag porrerne i ca. 15 minutter. Er de yderste blade på porrerne sorte, kan de fjernes.
Hak nødderne, og smuldr osten.
Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt.
Fyld porrerne med nødder, ost og honning.
Drys med karse og bacon, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar